Felhőalapú IKT megoldások és szolgáltatások nemzetközi piacra vitele

  • a kedvezményezett neve: Innostart Informatikai Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a szerződött támogatás összege: 17 027 800 Forint
  • a támogatás mértéke: 40 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

 

Az Innostart Kft. egy meghatározó és dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú agilis szoftverfejlesztő vállalkozás, mely 2013-ban kezdte meg tevékenységét. Reagálva az informatikai szektorban elsősorban a fővárost érintő munkaerőhiányra, 2015-től a budapesti központ mellett Kecskeméten is irodát nyitottunk.

Vállalatunk tevékenysége a szoftverfejlesztés összes lépését lefed: egyedi szoftverek tervezése, fejlesztése, adaptálása, tesztelése és üzemeltetése. Legfontosabb szoftverfejlesztési területeink közé tartoznak a „cross platform” alkalmazások, adatelemző szoftverek (Big Data), felhőalapú szoftverek, egyedi algoritmusok, e-learning és objektum orientált szoftverek, köztük mobil alkalmazások.

A projekttel az Innostart Kft. célja a kecskeméti irodában kifejlesztett, már meglévő, de egyelőre csak magyar nyelven rendelkezésre álló gamifikált vállalati online oktatási platform, valamint a kiterjesztett valóság mobilalkalmazás szoftveres termékének nemzetközi piacra vitele olyan területekre, ahol jelenleg nem rendelkezik kapcsolatokkal, kialakított stratégiai partnerségekkel. Ehhez elengedhetetlennek tartja a megfelelő piackutatás elvégzését, annak eredményei alapján megalapozott új európai piacokra lépés stratégiájának, marketingjének kidolgozását és megvalósítását.

A jelen projekt megvalósítása lehetőséget biztosít az Innostart Kft. számára, hogy értékteremtő tevékenységével olyan piacokra is eljusson, ahova eddig nem volt erőforrása eljutni és ott partnerségeket tudjon kialakítani, tevékenységét és szolgáltatásait tudja értékesíteni.

 

  • a projekt befejezési dátuma: 2022.10.24.
  • a projekt azonosító száma: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2020-00101

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!