image1

Fűtéskorszerűsítés és technológiai fejlesztés az Innostart Kft-nél

  • a kedvezményezett neve: Innostart Informatikai Fejlesztő Kft.
  • a projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01410
  • a visszatérítendő támogatás összege: 10 411 059 Forint
  • a támogatás mértéke: 69,999993%
  • a projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Innostart Kft. fő tevékenysége a számítógépes programozás. A vállalat saját fejlesztésű szoftverek mellett ügyfelei számára készít számítógépes szoftvereket, amik között megtalálhatóak mobilalkalmazások, webes alkalmazások, weboldalak és egyedi fejlesztésű szoftverek is.

A projekt keretén belül beszerzésre kerül egy beléptetőrendszer, melynek segítségével az iroda zárhatósága biztonságosabbá válik, valamint rögzítésre kerülhet, hogy ki és mikor lépett be az iroda területére. Szeretnénk tartani a lépést a technikai fejlődéssel, ehhez pedig korszerű eszközparkra van szükség, amit új, modern laptopok beszerzésével tudnánk biztosítani. A projekt megvalósítása során beszerzésre kerül kétféle laptop, mivel a fejlesztők munkájához különböző eszközökre van szükség, ezáltal segítve őket a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésben.

A hűtésrendszer korszerűsítése keretében 9 légkondicionáló berendezést szereznénk be, amelyekkel fűteni is lehet. A projekt során szeretnénk az ingatlanbérlés költségét a pályázati támogatásból fedezni, így lehetőség nyílna gyorsabban és könnyebben fejlődni, a keletkező többletet a növekedésre fordítani.

A vállalkozásban jelenleg dolgozók több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, munkájukat gyorsan és hatékonyan végzik el. A cég elsődleges célja a munkavállalók hosszútávú megtartása.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!