Arculattervezés

Kis és nagy arculattervezés: logó, névjegykártya, levélpapír, hírlevél, prezentáció és árajánlat sablon, mappa és boríték tervezés, teljes körű online és offline branding

Kreatív tervezés

Marketing- és reklámanyag tervezés: piktogram, infógrafika, szórólap, kupon, brossúra, reklámtábla, plakát, csomagolás tervezés

Kiadványtervezés

Reklámcélú kiadványok, folyóiratok, termékleírások szerkesztés és tördelés, szükséges fotók elkészítése, retusálása

Nyomdai előkészítés

Félkész nyomdai anyagok véglegesítése, módosítása

Webdesign

Felhasználói felület tervezés (UI), felhasználói élmény tervezés (UX), “layout” tervezés, nyitóoldal tervezés, “microsite” tervezés, portál tervezés

Erősségeink

Képzett Grafikusok

Fiatal tehetséges csapatunk tagjai kimagasló sikereket értek el szakmai területeiken (grafikai tervezés, webdesign), illetve tudásukat a legjobb magyar művészeti egyetemeken alapozták meg.


Költséghatékonyság

Működési költségeinket tudatosan alacsonyan tartjuk, munkáinkat pontosan és időben teljesítjük, így minden általunk elvégzett munkára 100% időgaranciát és árgaranciát vállalunk.


Többféle látásmód

Csapatunk sokoldalú ismerettel rendelkezik, mindenki más-más látásmódot képvisel. A projekteken team-munkában dolgozunk, hogy az ügyfél igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.


Fiatalos lendület

Fiatalság, lendület, tapasztalat és modern gondolkodás, ezek a fő ismérvei csapatunknak, legyen szó informatikai fejlesztésről, kreatív dizájn munkáról vagy üzleti stratégia kidolgozásáról.


Referenciáink

View all portfolio →

Cégünkről

Innostart - Visual

Az InnoStart-Visual Kft. azért jött létre, hogy a cégcsoport nyomdai és az informatikai termékek grafikai hátterét kiszolgálja. Mára már egy saját szolgáltatássá nőtte ki magát. Profi designer csapatunkat a kreativitás, a precizitás és az elhivatottság jellemzi. Vállaljuk kis és nagy arculat tervezését, kiadványok és kreatív anyagok elkészítését, illetve honlapok és mobil alkalmazások grafikai kivitelezését.

Kapcsolat

1115 Budapest,
Thallóczy Lajos utca 27.

Pakucs András
kreatív igazgató

visual@innostart.hu

+ 36 30 350 8630

Árajánlat kérés

InnoStart Groupot választották

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!