ERŐSSÉGEINK

Gyorsaság

Technikai felszereltségünknek köszönhetően rövid határidővel vállaljuk el a nyomdai kivitelezéseket, hiszen fontos számunkra, hogy ügyfeleink időben, sőt a lehető leggyorsabban kézhez kapják megrendeléseiket.


Rugalmasság

Mivel személyesen tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, így könnyen és gyorsan alkalmazkodunk partnereink igényeihez, kéréseihez, módosításaihoz. Elengedhetetlen számunkra, hogy munkánkat megelégedés övezze, hiszen ez a hosszú távú együttműködés alapja.


Minőség

A több évtizedes tapasztalatunknak, munkatársaink szakértelmének és a technikai fejlesztéseinknek köszönhetően rövid határidővel is garantálni tudjuk ügyfeleinknek a magas minőségű nyomdai kivitelezéseket.


Szakértelem

Munkatársaink alapos szakmai tudással és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. Ismerik a magyar nyomdaipari lehetőségeket és partnereink igényeihez mérten a legoptimálisabb eszközökkel dolgoznak.


Referenciáink

View all portfolio →

Cégünkről

Innostart-dokupont

Az InnoStart-Dokupont nyomdaipari vállalkozás több évtizedes szakmai múltra tekint vissza. Európai elvárásoknak megfelelő színvonalú, saját gyártóbázissal rendelkezünk. A tapasztalt munkatársainknak köszönhetően magas minőségen nyújtunk teljeskörű nyomdai szolgáltatást. Digitális nyomdánk technikai háttere az egyéni vállalkozások, és a multinacionális cégek kiszolgálását egyaránt lehetővé teszi. A folyamatos fejlesztéseink pedig biztosítják a növekvő piaci igényekhez való megfelelést. Vállalunk teljeskörű nyomdai kivitelezést: nyomtatást, szkennelést; céges levélpapír, boríték, öntapadós matrica, plakát, kiadvány, prospektus névjegykártya nyomtatását. Ezen felül grafikai tervezést is, mint például: kis és nagy arculat tervezését, kiadványszerkesztést, illetve kötészeti munkákat: spirálozást, fóliázást, ragasztott kötésű könyvek készítését.

1115 Budapest,
Thallóczy Lajos utca 27.

Balaska Barbara
kereskedelmi igazgató

print@innostart.hu
+ 36 30 466 3443

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!