Document outsourcing

Nyomtatók, szkennerek céges kihelyezése, üzemeltetése, szervizelése. Célja az ügyfelek nyomtatási költségeinek csökkentése, nyomtatási igényeinek folyamatos követése, biztosítása. A helyszínen létrehozott szolgáltatáshoz tapasztalt munkatársak és nagy kapacitású háttérüzem áll rendelkezésre.

Tervrajznyomtatás, másolás

Elektronikusan megküldött, valamint pausz és papíralapú fekete-fehér és színes tervrajzok, látványtervek nyomtatása, másolása, sokszorosítása.

Iratmásolás, nyomtatás

Nagy mennyiségű és rövid határidejű megrendelések fekete-fehér és színes nyomtatása, másolása A5-SRA3 méretben. Egyedi másolatok készítéséhez széles médiaválaszték áll rendelkezésre.

Szkennelés, archiválás

Színes és fekete fehér iratanyagok, tervdokumentációk és képek szkennelése, tervtárak, irattárak archiválása A0+ méretig. (szkennereink 600 dpi felbontásban akár színes vagy fekete fehér tervrajzok, iratanyagok szkennelésére is alkalmasak)

Kötészet, céges dossziék

Fém- és műanyag spirálozás, fűzés, lyukasztás, laminálás, bígelés, vágás, hajtogatás, borítékolás, további egyedi kötészeti igények, céges hajtogatós, vagy szalagos dossziék tervezése, legyártása

Tervdokumentálás

Tervdokumentációk, ajánlati anyagok összeállítása, tervjegyzék szerinti ellenőrzése, dossziéba rendezése, címkézése, postázása/leszállítása az ország bármely területére, tervtárak kezelése, nyilvántartása, digitalizálása

ERŐSSÉGEINK

Ügyfélközpontúság

Számunkra fontos megrendelőink elégedettsége, és megbecsülése. A személyes, és közvetlen kapcsolatnak köszönhetően gördülékeny az együttműködés.


Megbízhatóság

A több évtizedes tapasztalatunk a sokszorosítás és a tervdokumentálás területén garantálja a minőséget meglévő és új ügyfeleink számára egyaránt.


Precizitás

Mérnöki pontossággal dolgozunk, hiszen ügyfeleinktől is ezt várják el. Az átküldött dokumentumokat minden esetben átnézzük, ezzel biztosítva, hogy dokumentumai mindig a megfelelő minőségben kerüljenek kinyomtatásra.


Minőség

A technikai fejlesztéseinknek köszönhetően mindig a legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk, ezáltal a magas minőséget garantálni tudjuk ügyfeleinknek.


Árlsita

• nagyobb volumenű megrendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot –>

• nincs nyomtatási alapdíj

• tervrajznyomtatásnál és másolásnál nincs külön hajtogatási díj

Árlista

Referenciáink

View all portfolio →

Cégünkről

Innostart - Dokupont

Vállalatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a reprográfia területén, ennek köszönhetően ügyfeleink a tervdokumentáció előállításához szükséges minden szolgáltatást ránk bízhatják. Vállaljuk tervdokumentáció sokszorosítását, színes és fekete-fehér dokumentumok, látványtervek nyomtatását, szkennelését, archiválását. Szolgáltatásaink közé tartozik a teljes körű tervdokumentálás, tervrajz nyomtatás, tervsorozatok iratjegyzék szerinti összeállítása, szállítólevelek szerinti csomagolása, címkézése, nagy projektek tervanyagának kezelése, a generáltervezők útmutatása alapján komplettírozva, mindezek előkészítése tervszállításra. Ezen felül az eredeti tervek tervtárának kezelését, nyilvántartását, digitalizálását és archiválását is elvégezzük. Munkatársaink a tervrajzokba fektetett, komoly szellemi munka iránti megbecsülésüket azzal fejezik ki, hogy megbízhatóan és magas színvonalon végzik munkájukat.

Az InnoStart Csoport Document Outsourcing szolgáltatása a munkavégzés, és a költségek szempontjából egy hatékony és korszerű megoldás. A nyomtatási folyamatok hatékony megszervezésével a Document Outsourcing szolgáltatás bevezetésével, a magas működési költségű, kis teljesítményű eszközök kiiktatásra kerülnek. Megszűnik a szakképzett munkaerő hiányával járó probléma, és csökken a folyamatosan változó, új technológia bevezetésének kockázata. A rendszereket rugalmasan alakítjuk ki, hogy bármikor, a változó igényeknek megfelelően lehessen módosítani akár az eszközök, akár a szolgáltatások összetételén. Folyamatosan biztosítjuk, hogy a rendszer lefedje a - háttérüzem kapacitásával támogatva – a nyomtatási feladatok normál és csúcsidőszakait, így megtakarítható a felesleges kapacitás kiépítésének költsége Az InnoStart Csoport szállítja és üzemelteti a rendszereket, így nincs szükség pénzforrásokat biztosítani a tárgyi eszközök beruházására, illetve nem kell felvállalnia a folyamatosan változó – gyorsan avuló – technológiában lévő befektetéssel járó kockázatot.
A Document Outsourcing szolgáltatásra való átállás minimum 30 % költségmegtakarítást eredményez.

Kapcsolat

1115 Budapest,
Thallóczy Lajos utca 27.

Szűcs Viktória
Ügyvezető igazgató

dokupont@innostart.hu
+36 30 519 3144
+ 36 1 203 3546

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!